Welkom

5.jpg

Welkom bij Gites de la Cascade! Leuk dat u onze website bezoekt.

Onze gites zijn gevestigd te Saint Priest des Champs (Saint Priest), in de regio Auvergne, het departement Puy-de-Dome. Ons huis uit 1809 is met respect voor het verleden karaktervol gerenoveerd.

Wij willen u met plezier een aangenaam verblijf (op 740 meter hoogte) bezorgen en nodigen u uit om onze website te bekijken.

Wij hebben ons zeer groot huis in tweeën gedeeld waardoor we in totaal (2x15) 30 personen kunnen huisvesten. We verhuren dit als een grote groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld familie en vrienden om gewoon gezellig bij elkaar te zijn, feest te vieren of een bruiloft te houden. Ook kan er in de nabije omgeving wandelen, fietsen, motorrijden, mountainbiken, vissen etc.

In de grote tuin bevinden zich schommels, glijbaan, voetbal goals, klimrek, trampoline van rond 3,8 mtr, en een kabelbaan.

De gites zijn ook uitemate geschikt voor zakelijke doeleinden zoals seminars, conferenties en teambuilding te houden.

Vraag ook naar de mogelijkheden voor kleinere gezelschappen dan 8 personen.

Vindt op de site foto’s van onze gastenkamers, jacuzzi, sauna, zwembad, (gemeenschappelijke) eet- en zitkamer en speeltuin op eigen omsloten terrein. Er bevinden zich 13 slaapkamers, 7 badkamers, 1 salon, 1 eetkamer plus speelzaal kinderen en een in aanbouw zijnde feestzaal die eind 2023 klaar zal zijn.  Onze prijzen zijn gebaseerd op de huur van een of van beide huizen.

Op loopafstand ca 200 meter is een kruidenierswinkeltje, slager en warme bakker gevestigd.

Laat u verrassen door onze accommodatie en de prachtige omgeving waar “Gites de la Cascade” gevestigd is. Geniet met ons mee.

Graag tot ziens bij
Gites de la Cascade
Ruud, Laura, Fé & Suu Schoemakers