Welkom

5.jpg

Welkom bij Gites de la Cascade! Leuk dat u onze website bezoekt.

Onze gites zijn gevestigd te Saint Priest des Champs (Saint Priest), in de regio Auvergne, het departement Puy-de-Dome. Ons huis uit 1809 is met respect voor het verleden karaktervol gerenoveerd.

Wij willen u met plezier een aangenaam verblijf (op 660 meter hoogte) bezorgen en nodigen u uit om onze website te bekijken.

Weet dat ons huis bijzonder geschikt is als groepsaccommodatie. U bent welkom voor een familie-, vrienden-, fiets /motor /mountainbike verblijf maar u kunt ook alleen of met z'n tweetjes genieten. Vanwege onze ruime eet-, zitkamer is het ook mogelijk om seminars / conferenties te houden. Vindt op de site foto’s van onze gastenkamers, jacuzzi, sauna, zwembad, (gemeenschappelijke) eet- en zitkamer en speeltuin op eigen omsloten terrein. Als u tijdens uw verblijf even de privacy wilt opzoeken, kunt u gebruik maken van uw aparte, ruime, zitkamer die aan uw slaapkamer grenst. Onze prijzen zijn gebaseerd op de huur van het gehele huis. Indien u echter slechts een gedeelte van ons huis wenst te huren, neem dan contact met ons op via onze website, we komen er dan samen wel uit.

Op loopafstand is een kruidenierswinkeltje, slager en warme bakker gevestigd.

Laat u verrassen door onze accommodatie en de prachtige omgeving waar “Gites de la Cascade” gevestigd is. Geniet met ons mee.

Graag tot ziens bij
Gites de la Cascade
Ruud, Laura, Fé & Suu Schoemakers